Glee 3D the movie

Idag när jag tittade runt lite på internett så hittade jag denna trailer till Glee 3D the movie. Det enda som är lite irriterande är att det inte är några mer visningar av filmen i Sverige . . .
Jag är ett stort Glee fan men jag får väll hoppas att den kommer ut på dvd. Här är http://youtu.be/NQ84hXdoZMg så att jag åtminstone har NÅTT att titta på ;) Ska köpa andra säsongen på dvd när den kommer ut femte oktober :)
I ♥ You ~ I book You

Home

En av den hemskaste filmerna jag någonsin sett. Handlar om att Människan över konsumerar jorden.
Jag har dock inte sett hela filmen än, vi ser den i skolan. Bilderna är så vackra men när man samtidigt hör speakerns allvarliga röst blir det hela ganska hemskt på ett poetiskt sätt.
Man får sig en riktigt tankeställare.
I ♥ You ~ I book You

Nu har jag fixat lite här på bloggen ^^

Det blev liite bättre men jag måste fortfarande ändra lite å så ^^ Inte för att jag är så bra på blogg.se men jagh ar fått sjukt mycket hjälp av blogghjalparen.blog.se ^^,
Menmen, jag ska fortfarande försöka fixa en header och drop down menyn å lite så . . .
Nytt bok tips kommer i morgon förhoppningsvis :)
I ♥ You ~ I book You

"Smurfernas äventyr, Den lilla smurfan"

Den femte boken om Smurfernas äventyr. Ritad av Peyo om jag inte minns helt fel ^^
Innehåller två berättelser om Smurferna: " Den lilla smurfan" och " Smurferna svälter". Helt klart en läsvärd och mysig serie som passar alla åldrar. Jag vet inte var ni kan få tag på den dock. Mitt ex hittade jag på loppis och resten av Smurf böckerna var min pappas gamla.
Jag är ledsen för att jag är lite små dålig på att uppdatera men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om när jag inte har några böcker på lur ^^ Några tips?
I ♥ You ~ I Book You

" The tales of beedle the bard", Har hittat boken som jag letat efter jätte länge ♥

"The tales of beedle the bard" av J.K Rowling. Om ni har läst Harry Potter och dödsrelikerna kanske ni vet vilken bok jag talar om. Men det är en samling av "trollkarls sagor" som namns lite i Harry Potter. Jag längtar så efter att få slå upp boken och läsa. Ska bli extra spännande att läsa Babbitty rabbity and her cackling stump ;)♥
I ♥ You ~ I book You

Ny bok som jag snart ska recensera :)

Just nu läser jag en bok som heter " Jinx, tur i oturen" Jag har läst kanske en fjärdedel och den verkar lovande :)
Boken handlar om Jean som har otur jämt. Till att börja med har hon ett franskt killnamn . . .
Men jag kommer med en hel recension snart :)
I ♥ You ~ I book You

Dikter?

Vad tror ni om att jag skulle lägga upp någon dikt eller liknande då och då? Skulle vara kul och få lite kritik. ^^
I ♥ You ~ I book You

"Syskonen baudelaires olycksaliga liv, En olustig början"

Skriven av Daniel Handler under pseudonymen Lemony Snicket. En serie i tretton delar som handlar om Violet Klaus och Sunny som förlorar sina föräldrar under en eldsvåda. Under seriens gång så händer det bara massor av annat hemsk med dom tre barnen.
En bok som är klart läsvärd och trotts det sorgliga innehållet så är boken mycket bra. Den kan dock vara lite svår eftersom att dom kan använda lite svåra ord ibland. ( Dom förklarar dock oftast orden )
♥ You ~ I book You

Har varit i himlen ♥

Jag var nyss med klassen på biblioteket och har lånat några nya böcker som jag snart ska börja läsa ♥
Aja, hoppas ni har det bra!
I ♥ You ~ I book You

Första boktipset ~ Harry Potter

Jag måste bara tipsa er om en bok som dom flesta nog har hört talas om.
Harry Potter, Asså gud jag fattar inte hur man INTE kan älska storyn om en föräldralös pojke som får reda på att han är trollkarl Harry Potter listas helt klart under kategorin "Underbart" Något av det bästa någonsin!
You ~ I book You

IbookYou = Bokblogg

Hej alla! Jag tänker starta en blogg där jag recenserar och tipsar om böcker. Jag är en glad 98 som älskar att läsa och nu hoppas jag att ni kommer gilla den när den väl startas upp :)
IBookYou <3

RSS 2.0